Wat Ben Ik?

Hallo Allemaal,

Laat ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Rogier de avonturier en zoals mijn naam al zegt ben ik gek op avonturen beleven. Misschien denk je wel dat een avonturier in de jungle hoort maar een avontuur beleef je overal! Ik beleef de gekste en leukste avonturen. Ik ga regelmatig op pad met een show waar altijd wel iets gebeurd. Vaak ben ik op zoek naar vreemde dieren en spannende verhalen. Wist je dat je hier in Nederland de leukste avonturen kan beleven?

Misschien wist je het al, maar de meeste avonturen beleef ik niet alleen. Ik ga vaak op avontuur met de Professor. De professor weet als geen ander hoe dingen gemaakt en uitgevonden worden. Vaak probeer ik zijn experimenten nog wel eens uit. (wat natuurlijk niet mag) Al zou je het niet zeggen, maar ron is een slimme jongen en hij ziet er niet uit als professor, maar is dat zeker wel!

Zo neemt mijn tante mij ook vaak mee naar de dierentuin. Ze weet de leukste weetjes over dieren. Ze weet ook vaak welk geluid welk dier maakt, dan doen we spelletjes wie het beste dieren kan na doen. Je raad wel dat ik daar heel goed in ben! (behalve de geluiden dan)

Ik heb ook een speciale vriend die rond december naar Nederland komt. Ik noem hem altijd pietje, pietje mag ik dan helpen met zijn cadeaus rondbrengen. Deur voor deur, schoorsteen voor schoorsteen!

Deze verhalen vertel ik graag tijdens mijn shows!